Advice Creeert Impact

webdevelopment

Front-end & Back-end

De vertaling van een webdesign naar een goedwerkende website wordt gedaan door de front-end en back-end developers. Met het schrijven in verschillende programmeertalen, denk aan HTML en CSS, leveren we een website die er niet alleen visueel aantrekkelijk uitziet, maar ook een goede gebruikerservaring levert. Jouw lead ziet meteen waar hij op moet klikken en de functies binnen de website verlopen soepel.

Front-end developer

De front-end developer is verantwoordelijk voor de ‘voorkant’ van een website, applicatie of programma. Dit is het gedeelte wat de bezoeker ziet en ervaart. Je kunt het zien als jouw visitekaartje. Het is daarom belangrijk dat dit gedeelte goed werkt en sterk gepresenteerd wordt.

Back-end developer

Een back-end developer is iemand die verantwoordelijk is voor de back-end van een website, applicatie of programma. In dit geval de techniek aan de ‘achterkant’ van een CMS, met een specialisme in programmeertaal of framework.
Omdat elke website uniek is, werken wij niet met standaard templates. Wij bouwen nieuwe sites helemaal vanaf de grond. Dit maakt elke geleverde website een unieke beleving.

Voordelen front-end & back-end webdevelopment

  • Aantrekkelijke, veilig, goed en snelwerkende website
  • Goede gebruikerservaring
  • Website bouwen vanaf de grond, geen standaard templates
  • Website naar eigen wensen en ideeën
Pijl blauw Terug naar Webdevelopment