Advice Creeert Impact

online marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Hiermee zorgen we ervoor dat een website zo hoog mogelijk wordt getoond in de organische zoekresultaten van de zoekmachines, zoals Google. En een hoge positie is belangrijk! Bijna 95% van de Nederlanders start de zoektocht naar een product of bedrijf in een zoekmachine. 35% klikt op het eerste resultaat, 17% op het tweede resultaat.

Je wilt dus bovenaan staan met jouw website. Dit hangt af van een Je wilt dus bovenaan staan met jouw website. Met SEO vergroten we de vindbaarheid van jouw website. Wil je meer bezoekers naar je website trekken zonder extra advertentiekosten te maken voor advertenties? Dan helpen we je graag met SEO. De drie belangrijkste factoren die hier van afhangen zijn techniek, content en autoriteit.

Techniek

Qua techniek wil je de structuur van je website op orde hebben. Een gebruiksvriendelijke website met een snelle laadtijd zal door Google opgemerkt worden. Dit betekent dat jouw website op een hogere positie komt in de zoekresultaten.

Content

De content moet aansluiten op de vraag van de bezoeker. Daarom wil je een heldere en unieke boodschap overbrengen. Op het gebied van teksten voeren wij een goed woordenonderzoek uit, die we vervolgens gebruiken in wervende webteksten, titels en blogs. Om een professionele indruk te maken is niet alleen goede tekst belangrijk, ook het beeld moet pakkend en van goede kwaliteit zijn. Wij hebben alle specialismen onder één dak, en werken wij intensief met elkaar samen. Zo kunnen we jouw optimaal helpen met de juiste strategie.

Autoriteit

Website autoriteit betekent eigenlijk de ‘macht’ die jouw website heeft. Hoe hoger deze autoriteit is, hoe hoger de positie in een zoekmachine. Een hoog autoriteit kan je bereiken door onder andere populariteit, vertrouwen en externe links.

Voordelen SEO:

  • Een grotere online vindbaarheid
  • Hogere positie in de zoekresultaten
  • Merkbekendheid wordt vergroot
  • Stijging betrouwbaarheid van de website
  • Stijging van website bezoekers
  • Meer conversies
  • Meten en bijsturen van data
Pijl blauw Terug naar Online marketing