Advice Creeert Impact

concept & creatie

Webdesign

Webdesign is in eerste instantie het vormgeven van websites. Dit staat niet eens zover af van het ontwerpen van traditioneel drukwerk. Een basis, overzichtelijkheid, pakkende kleuren, vormen en originaliteit. Bij webdesign moet je dieper na denken over toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Onze webdevelopers helpen je hier graag bij!

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid

We zeiden al, hier moet je dieper over nadenken. Wij doen dit op basis van een wireframe. Dit is een bouwtekening van een ‘skelet’ van de website. Hierin nemen we de navigatie, menustructuur en functionaliteit op.

UX/UI design

UX staat voor User Experience, UI voor User Interface.
UX richt zich op de totale gebruikerservaring. Denk bijvoorbeeld aan hoe je snel je iets kan bestellen of hoe snel je kan reserveren. Bij UI ligt de focus specifiek op de grafische gebruikersomgeving (interface). Hier draait het vooral om het visueel aantrekkelijk maken van de website.

Interactief voorbeeld voor je neus

Dit laten we je zien in een Adobe XD Design. Adobe XD staat voor Experience Designer. Dit is een tool waarmee je een websiteontwerp als interactief prototype kan laten zien. Zo krijg je echt de look and feeling te pakken, in tegenstelling tot een plat ontwerp.

Voordelen webdesign

  • Creëer een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website
  • Een visueel aantrekkelijke website
  • Blije website bezoekers door een soepel doorlopende website
  • Krijg een duidelijk beeld voordat je website online gaat met een interactief prototype
Pijl blauw Terug naar Concept & creatie

Met een team van specialisten werken wij voor merken met ambitie. Met trots kondigen wij onze nieuwe branding aan vanuit ons nieuwe domein in Zwolle. Onze site is in de maak, dus houd ons in de gaten voor wat komt. Jouw toekomst met ons begint hier.

bekijk de branding vacature button