Advice Creeert Impact

concept & creatie

Conceptontwikkeling

Om een idee uit te werken, heb je een creatief concept nodig dat aansluit op de belevingswereld van jouw doelgroep. Van een ruwe schets naar een voorlopig ontwerp, waarmee je uiteindelijk een unieke propositie zo helder en duidelijk mogelijk visualiseert.
Onze ontwerpers zin echte beelddenkers en kruipen in het hoofd van de opdrachtgever, net als tijdens het vaststellen van de positionering. Wij stellen je vragen en luisteren goed. Uit alle informatie die we vergaren schetsen we een concept, uit de losse pols.

Finetunen tot het eind

De schets wordt meerdere keren beoordeeld en gefilterd tot de kern. Vervolgens werken we de kern uit tot één of meerdere concepten. Hiervoor gebruiken we grafische tools zoals Illustrator of Photoshop. We blijven finetunen tot we het gewenste resultaat hebben bereikt. Dit doen we altijd in samenspraak met jou!

We helpen elkaar

Ons team is onderling kritisch op elkaars werk. We geven elkaar feedback en dat levert soms een andere kijk op de zaak op. Zo behalen we het beste resultaat.

Voordelen conceptontwikkeling

  • Creëer naamsbekendheid
  • Claim autoriteit in jouw branche
  • Geneer meer website bezoekers
  • Geneer meer conversies
Pijl blauw Terug naar Concept & creatie

Met een team van specialisten werken wij voor merken met ambitie. Met trots kondigen wij onze nieuwe branding aan vanuit ons nieuwe domein in Zwolle. Onze site is in de maak, dus houd ons in de gaten voor wat komt. Jouw toekomst met ons begint hier.

bekijk de branding vacature button