Advice Creeert Impact

concept & creatie

Branding

Branding is het creëren van een (visuele) identiteit, waarmee je de kernwaarden van jouw bedrijf of merk blootlegt. Dit is meer dan een logo. Elementen zoals tone of voice, service, kwaliteit en identiteit leveren een bijdrage aan branding. Laat jouw lead identificeren met jouw product of dienst!

Branding is niet eenvoudig reclame maken. Het gaat er namelijk niet om jouw nieuwste promotie of product onder de aandacht te brengen, maar om jouw merk sterk neer te zetten. De online concurrentie groeit. Het is dus belangrijk om een sterk en onderscheidend merk te hebben. Waar staat jouw merk voor en hoe kom jij in top of mind bij jouw doelgroep?

Verover die plek in het hoofd van jouw doelgroep

Wij geven je merk lading. Een sterk merk onderscheidt zich door het verhaal dat het merk verteld. Een verhaal wat de ontvanger herkent, nodig heeft, ambieert of voor zichzelf wenst.
We zorgen dat jouw doelgroep een positieve associatie bij jouw merk krijgt.

Een sterk merk, dat herkent en onthoudt iedereen

Hoe interpreteert jouw doelgroep op jouw verhaal? Ben jij het product of dienst waar jouw lead niet zonder kan? Met sterke branding geef jij antwoord op die retorische vraag.

Voordelen van een goede branding

  • Vergroot je merkbekendheid
  • Win het vertrouwen van jouw doelgroep
  • Jouw doelgroep krijgt voorkeur voor jouw merk
  • Onderscheid je van je concurrenten
  • Geneer meer leads en conversies
Pijl blauw Terug naar Concept & creatie

Met een team van specialisten werken wij voor merken met ambitie. Met trots kondigen wij onze nieuwe branding aan vanuit ons nieuwe domein in Zwolle. Onze site is in de maak, dus houd ons in de gaten voor wat komt. Jouw toekomst met ons begint hier.

bekijk de branding vacature button