Advice Creeert Impact

Trek de aandacht met de laatste trends binnen webdesign

image

Hoe zorg je ervoor dat jouw website aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk blijft in deze snel veranderende digitale wereld? Webdesign is een dynamisch veld, de ontwikkelingen gaan in een razend tempo en we begrijpen dat het bijhouden hiervan een uitdaging kan zijn. In deze blog nemen we je mee door de nieuwste trends op het gebied van webdesign, die jou zullen helpen je bezoekers tot actie aan te zetten.

De kracht van visuele elementen

Afbeeldingen, video’s, animaties en infographics zijn een middel om jouw boodschap krachtiger over te brengen. Gebruik deze visuele elementen om jouw producten of diensten te presenteren, je bedrijf te promoten en deel ze op social media. Bewegende beelden vergroten jouw online vindbaarheid, waardoor je hoger gerangschikt wordt in zoekmachines. Belangrijk is dat je beeld gebruikt dat relevant is voor jouw website en dat ze snel laden.

Responsive design

In een wereld waar mobiele telefoons en tablets de norm zijn voor het bekijken van websites, is een ‘responsive’ ontwerp heel belangrijk. Hiermee wordt jouw site automatisch aangepast aan het schermformaat van een willekeurig apparaat en dat zorgt voor een optimale gebruikservaring.

Eenvoud

Wil jij ervoor zorgen dat je websitebezoekers blijven? Houd het simpel, niemand zit te wachten op een verwarrende website waarin je verdwaalt. Zorg ervoor dat het helder en overzichtelijk is, zodat belangrijke informatie altijd binnen handbereik is.

Focus op zoekmachine optimalisatie

Om jouw website hoog in de zoekresultaten te behouden, is zoekmachine optimalisatie (SEO) onmisbaar. Slim gebruik maken van relevante zoekwoorden en het creëren van hoogwaardige content zijn enkele manieren om jouw website te optimaliseren. SEO vraagt voortdurend aandacht, maar is een essentieel ingrediënt voor een succesvolle website.

Door het volgen van deze ontwikkelingen, houd je je website actueel en garandeer je jouw bezoekers een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke online ervaring. Vind je het lastig om hiermee aan de slag te gaan? Zet de eerste stap met de ‘Advice Web Booster’! Onze service is speciaal ontworpen om de snelheid van je website aanzienlijk te verhogen en een topscore te behalen in Google Pagespeed!

Heb je interesse of nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Spreken we elkaar snel?

Pijl blauw Terug naar overzicht

Vond je dit interessant? Laat je inspireren door onze andere blogs.

image
Pijl wit lang
image
Pijl wit lang

Met een team van specialisten werken wij voor merken met ambitie. Met trots kondigen wij onze nieuwe branding aan vanuit ons nieuwe domein in Zwolle. Onze site is in de maak, dus houd ons in de gaten voor wat komt. Jouw toekomst met ons begint hier.

bekijk de branding vacature button