Advice Creeert Impact

online marketing

Social media

Je besteedt vaak veel tijd en moeite aan een fysiek visitekaartje. Een mooi ontwerp, strak lettertype, sterk logo. Waarom zou je dit dan niet doen met je online visitekaartje, zoals je social mediakanalen? Want zo zien wij je Instagram, Facebook en LinkedIn-account. Het is een verlenging van jouw branding. Met social media vergroot je je aantal volgers, geef je een boost aan je imago, onderhoud én bouw je aan klantrelaties.

Wij helpen jou om je social mediakanalen goed in te richten en bij te houden, met als doel om brand awareness te creëren, je bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen en hiermee de verkoop te stimuleren. Sterke merken onderscheiden zich door het verhaal dat het merk verteld. Hoe kan dit nou beter dan op social media?

Je social media uitbesteden?

Dit doen wij voor meerdere bedrijven met positieve uitkomsten! Vanuit de opgemaakte social mediastrategie maken wij doordachte content en alleen jij weet dat wij jouw social media marketing uit handen nemen. Wij regelen het gehele creatieve gedeelte voor je. Foto’s en input aanleveren is natuurlijk erg fijn, maar wij werken ook voor klanten waar wij de gehele content voor regelen. Wij maken de content planning, schrijven de posts en onze studio zorgt ervoor dat de foto’s en/ of video’s er altijd piekfijn uitzien! Natuurlijk wordt jouw content altijd in jouw huisstijl geplaatst.
We posten content voor je, maar we proberen ook te zorgen voor interactie met volgers.

Wist je dat wij ook het adverteren op social media uit handen kunnen nemen? Met social media advertising bereiken we een speciale doelgroep. Op deze manier bouwen een online reputatie op, vergroten we de betrokkenheid van de doelgroep en wordt er een relatie gecreëerd met je volgers.

Hoe werkt social media advertising?

Met social media advertising kan je heel gericht adverteren. Daarom is het belangrijk dat we eerst jouw doelgroep bepalen en op welke kanalen deze aanwezig zijn. De volgende stap is het bespreken van je doel(en) en je budget. Met deze informatie richten we de campagnes voor je in. We beheren ze, wat betekent dat we de resultaten in de gaten houden. Op deze manier kunnen we snel bijsturen als we nieuwe kansen zien en kunnen we inspelen op eventuele trends en ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties altijd up-to-date en relevant blijven.

Voordelen social media marketing:

  • Altijd posts in jouw huisstijl
  • Professionele content
  • Actief social media account
  • Boost je imago
  • Meer leads naar je website
  • Meer conversies
  • Meten is weten: We sturen bij waar nodig voor het optimale resultaat
  • Richt je met adverteren specifiek op een doelgroep voor het optimale effect
  • Bouw en onderhoud relaties met je volgers
  • Onze specialisten zorgen dat jij niks meer aan jouw social media hoeft te doen
Pijl blauw Terug naar Online marketing