Advice Creeert Impact

online marketing

Zoekmachine adverteren (SEA)

SEA staat voor Search Engine Advertising en betekent adverteren binnen online zoekmachines tegen betaling. We nemen advertentieruimte binnen Google af, waarbij de bezoeker betaalt per click op de advertentie. Een methode waarmee vraag en aanbod worden samengebracht. We richten ons met adverteren in een zoekmachine op mensen die actief op zoek zijn naar een oplossing die jij te bieden hebt.

SEA inzetten kan zeer effectief zijn. Bedenk zelf maar eens wat je allemaal zoekt op het internet. Vervolgens klik je de website aan die het juiste antwoord biedt. Het is daarom belangrijk dat je goed vindbaar bent in de zoekmachines.

Wij helpen jou met Google Ads

Ben je op zoek naar ondersteuning bij je Google Ads account? Of wil je het helemaal uitbesteden? Wij kunnen jou hierbij helpen. We hebben ruime ervaring in online adverteren en weten waar we op moeten letten. Er zitten veel voordelen aan SEA. We kunnen heel gericht een bepaalde doelgroep of bepaald gebied targetten.
De advertentie staat meteen live en is dus snel effectief. SEA wordt veel gebruikt voor tijdelijke acties, aanbiedingen en campagnes.

Meten

Het grote voordeel van online adverteren is dat de resultaten meteen te zien zijn. Wij houden de clicks en conversies in de gaten en sturen en optimaliseren waar nodig is.

Voordelen SEA:

  • Gericht een bepaalde doelgroep of gebied targetten
  • Advertentie staat direct live
  • Effectief
  • Meetbare resultaten, bijsturen waar nodig
  • Je bepaalt zelf je budget
Pijl blauw Terug naar Online marketing