Advice Creeert Impact

Aeres Hogeschool

Op zoek naar leerkracht bij Aeres Hogeschool

Een hogeschool voor natuurtalenten. Aeres Hogeschool leidt toekomstige vakmanagers en docenten op, geïnspireerd door de natuur. Om nieuwe aanmeldingen te stimuleren, heeft de faculteit Wageningen Advice gevraagd om een passend concept. De geschiedenis van Aeres Hogeschool ligt in het agrarisch en educatief hoger onderwijs. De Hogeschool richt zich op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis in het groene domein.

Aanpak

Onze strategen en vormgevers zijn samen met het team van Wageningen aan de slag gegaan. Informatie verzamelen, brainstormen, samen het doel scherp krijgen. Op zoek naar de drijfveren en het onderscheidend vermogen, met als doel een duidelijke en creatieve wervingscampagne.

Vergroot je leerkracht

Met de dubbelzinnige slogan ‘vergroot je leerkracht’ in combinatie met inspirerende beelden van het umfeld, worden aspirant-studenten geïnteresseerd voor en geïnformeerd over het vak van docent in het groene domein. Het inspirerende concept is breed ingezet in zowel off- en online middelen.

‘Op Advice kunnen wij vertrouwen’

Talent voor groei, dat is Aeres Hogeschool. Wij zijn al ruim 10 jaar trotse communicatiepartner van de groenste HBO van Nederland.

Marieke Sol-de Jager, adviseur communicatie Aeres Hogeschool zegt het volgende:

“Advice is al 10 jaar verbonden aan Aeres Hogeschool en werkt ondertussen ook voor meerdere Aeres onderdelen. Van wervingsmiddelen tot onderzoeks- en identiteits uitgaven. Advice weet precies hoe zij het moet vormgeven. Samen met de fijne en flexibele vormgevers creëren we van iedere uiting weer iets moois!”