Menu

Kantoor

(Newday Office)

Hanzelaan 351

8017 JM Zwolle

Contact

ma t/m vr 08:30 - 17:00

085 029 0100

contact@advice.nl

Support

Start een chat

085 029 0100

support@advice.nl

Blog

Start met adverteren en ontvang €400 Google Ads-tegoed.

Geschreven door

Nico de Graaf

Marketeer

Leestijd

2 minuten

Geplaatst op

zaterdag 24 augustus 2024

Start met adverteren en ontvang €400 Google Ads-tegoed.

Diensten in dit artikel

Tijd om jouw online zichtbaarheid te boosten!

Als je overweegt om te beginnen met Google Ads, dan hebben we leuk nieuws voor je! Als gecertificeerde Google-partner kunnen wij jou de mogelijkheid bieden om €400 gratis advertentietegoed te krijgen wanneer je zelf €400 uitgeeft. Een mooie kans om je eerste stappen in de wereld van online adverteren meteen goed te zetten.

 

Met Google Ads kun je jouw doelgroep op het juiste moment bereiken, precies wanneer ze op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. Dit is de kracht van Search Engine Advertising (SEA). Of je nu een lokale winkel runt of een onlineonderneming hebt. SEA helpt je om effectief en gericht je doelgroep te bereiken, wat kan leiden tot meer klanten en groei voor jouw bedrijf

Profiteer van onze expertise als gecertificeerde partner

Als gecertificeerde Google-partner hebben wij de kennis en ervaring in huis om jouw Google Ads-campagnes optimaal in te richten. Wij zorgen ervoor dat je advertentiebudget op de best mogelijke manier wordt ingezet, van het selecteren van de juiste zoekwoorden tot het optimaliseren van je advertenties.

Door samen met ons aan de slag te gaan, krijg je niet alleen toegang tot dat aantrekkelijke €400 advertentietegoed, maar ook de zekerheid dat je campagnes in goede handen zijn. We helpen je graag om het maximale uit deze investering te halen en jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Dus, als je klaar bent om je bedrijf een online boost te geven, dan is dit het moment om in Google Ads te duiken. Met ons als gecertificeerde partner krijg je niet alleen €400 gratis advertentietegoed, maar ook deskundige begeleiding om het meeste uit je campagnes te halen. Bekijk onze dienstenpagina over SEA om te zien hoe wij je kunnen helpen om je online zichtbaarheid te vergroten en je advertentiebudget optimaal in te zetten. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf in de schijnwerpers staat!